| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Rabu, 7 Disember 2011

Cerita Lucah: Main dengan Kakak??

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. WeLCoMe to my iGLoO!


Amacam dengan tajuk blog ni? Terkedu tak? saya yakin ramai yang akan terbuka topik ini di blog saya. Melalui research yang saya lakukan, banyak "budak-budak miang" yang suka search tajuk cerita ini di google. Iskh-iskh-iskh! Banyak betul orang suka membaca tentang aktiviti sumbang mahram ni! Rosak-rosak.


Secara jujurnya, Mr.PiNGu pernah terjumpa penulis-penulis yang menulis cerita lucah di blog mereka. Saya membaca kerana nak ambil tahu (Dalam masa sama tertelan air liur gak). Saya tak pasti sama ada cerita tersebut rekaan semata-mata atau sebenarnya dialami oleh penulis blog tersebut. Bersungguh-sungguh mereka bercerita satu satu tentang hal dalam kain tu..

Bukan apa lah saya kuatir kalau terlalu banyak sangat tentang cerita lucah di internet yang mudah diakses oleh anak-anak muda akan menyebabkan mereka mudah dirangsang untuk mencubanya. Itulah sebabnya semakin banyak kes Zina dan buang anak! saya tak sanggup lagi mendengar kisah bayi digigit anjing, dihurung semut dan sebagainya sehingga membawa maut!

Saya geram dengan insan yang hanya pandai bersedap-sedap dahulu kemudian bila dah memboyot tahu pula takut sehingga sebahagian mereka menjadi pembunuh darah daging mereka sendiri yang tak bersalah hasil daripada dosa mereka sendiri.

Justeru, elakkanlah zina kerana anda tidak akan tenang dan akan terus menerus dihantui rasa bersalah dan derita, melainkan anda takde hati perut.

Sekian..

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

3 ulasan:

missSenget berkata... |Reply|

yang jadi mangsa, perempuan jugak..

*emosi*

Mr.PinGu berkata... |Reply|

missSenget: yup.. pompuan jadi mangsa...

tapi bakal pemangsa ni perlu diddik supaya xjd pemangsa.. huhu,,... tp nak wat camne.. sekarang dunia tanpa sempadan katanya

Human Resources berkata... |Reply|

undang2 malaysia tidak ketat kerana mengamalkan undang2 eropah dan barat yg mementingkan dasar simpati tidak bertempat. . . .sepatutnya, kita mengamalkan undang2 islam yg lbh rasional kerana balasannya setimpal dgn perbuatan. . .contohnya, undang2 barat apabila melibatkan kes mencuri, paling berat pun penjara 5 tahun +++ tp selepas keluar diorang masih buat benda yg sama. . .tp cuba amalkan undang2 islam, jika mencuri kali pertama, potong sebelah tangan dan begitulah seterusnya.sekarang ini, kita tidak boleh bersimpati dgn penjenayah kerana semasa mereka melakukan jenayah tersebut adakah mereka berasa simpati dgn mangsa? the answer must be not right.

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search