| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Khamis, 31 Januari 2013

SERAM: HANTU KOLEJ

Korang pernah nampak hantu? nak dengar kisah benar hantu? Hantu KOLEJ MATRIKULASI?? haha AMACAM takut tak? tak seram? OK try la BACA SINI!


^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

ERKK: Kartun Lucah Melampau 18 sx, gay lesbian??

Aku tak kelentong woo memang kartun berunsur sexual yang tak sesuai ditonton kekanak ni banyak ditayangkan di tempat aku ni.. nak baca ulasan saya? masuklah SINI



^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Rabu, 30 Januari 2013

OPSS: BLOG HEBAT BLOGGER HEBAT

Hai! Bagaimana nak mendefinisikan Blog / Blogger yang hebat and best? saya ada pendapat saya sendiri. Nak tau lebih lanjut DISINI



^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

SEDIH: Azmir Arif Sakit

Azmir Arif sakit beberapa hari lepas. Nak tau sakit apa? baca lebih lanjut DISINI



^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

WOW: gambar Salji di Musim Sejuk

Inilah gambar-gambar salji yang sempat saya snap.. cantik kan.. Sebahagian snap dari dalam rumah je. Lebih cerita DISINI










^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

PERGH: CALON NOVA MUZIK BARU AIM 2012?

Apa benda Nova Muzik baru tu? Kalau nak tau bacalah sikit aku coret. gambar ni antara calonnya dari malaysia.. Saya kenal semuanya hehe.. Kengkawan gak.. Masuk SINI <



^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

COOL: Rupa Bilik Kuliah Di Universiti Luar Negara

Beginilah Rupanya bilik kuliah di Universiti saya belajar sekarang.. nak tau lebih lanjut baca la disini: >> BELAJAR DI OVERSEA



^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

HOOH: Gambar Barangan israel

Di bawah ni adalah Barangan Israel yang mungkin paling PopularJOM! boikot!

READ MORE HERE >> BOIKOT ISRAEL




^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Selasa, 29 Januari 2013

Tunggu Sekejap! Bersama Awie

Some Picture is here!








JOM BACA SINI: =TGGU SEKEJAP=

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Ahad, 27 Januari 2013

JOKE: You Listen Listen Listen


LISTEN ada Versi Kelantan.. Jum baca sikit pasal >> LISTEN<<

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

NYUM3: Kek enak buatan Kawan Mr.PiNGu



Kek spagethi yang dalam gambar tu memang sedap gler. Aku rasa memang terbaik home made cake kawan aku ni. Sapa-sapa nak order... oh xbleh sebab dia dh belajar di Birmingham UK..

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

NICE: Gambar Musim SEJUK Sweden

pokok salji:


waktu solat sweden:


Cerita Asal seterusnya disini:


^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search