| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 31 Mei 2011

Nak jadi model?

Hye.. Ini bukanlah satu thread untuk memberi peluang anda menjadi model. just sebagai suka-suka je. Kalau yang nak feeling feeling model tu bolehla join. Mudah je.. upload sekeping gambar anda yg cantik dan hebahkan pada rakan-rakan anda. Gambar yang paling banyak menerima impression akan menjadi juara.. Nak try masuk sini:

http://www.yomodel.com/contest/14718

Big Grin

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Aku malas menulis BLOG lately

Salam.. lama rasanya Mr.PiNGu tak buat entry baru.. Buzy lately. Entahla.. lately rasa macam takde mood je nak menulis blog.. dah berminggu gak ada perasan camni. Bila melihat abg Ben Ashaari posting entry yang banyak setiap hari secara consistent, mulalah I terpikir.. ermm.. rasanya abang Ben punye blog memang dah sangat laris dan traffic beliau sangat tinggi. Apa lagi yer yang beliau cari? mungkin kepuasan dari penulisan blog itu dan juga perkongsian informasi.

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Sabtu, 7 Mei 2011

Selamat hari Ibu semua

Selamat Hari ibu buat semua Ibu-ibu tersayang.. I love U so much~~ semoga ibu dikurniakan kesihatan yang baik.. Kepada mereka yang telah ketiadaan ibu, banyakkan sedekah kepada ibu kita dalam bentuk Doa~

sapa-sapa yang ada facebook, letaklah status ni okay~
HeartBlush


HeartHeartHeartHeartHeart

╔══════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════╗
☼ If you have an amazing MOTHER, put this as your status ☼
╚══════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════╝

HeartHeartHeartHeartHeart

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Khamis, 5 Mei 2011

Viva Sport

Hi!
Saje Pingu bukak tajuk yang gempak sket.. haha.. Actually nak tunjuk model Viva yang comel dan berbaloi untuk dimiliki. Gambar diatas diambil di ofis la. Tu model Viva kawan I yang dah dimodified jd sporty sket. Tukar kaler sekt, letak tintert cermin tukar sport rim. Gerek siot! haha..

Mr.PiNGu pun tak mau kalah. Sedang menanti kereta "Sport" ku siap hari ni.. tak sabar nak dapat panggilan dari tuan punya kedai kereta.. ngee.. nanti Pingu letak gambar kete sport Pingu lak.. haha.. saje nak kongsi2 kekeee Tongue

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Seni bungkusan telur rebus


Hi! Salam..

Ok nak posting pasal seni bungkusan telur. Gambar kat atas Mr.PiNGu snap masa gi majlis kawan my ex-roomate masa dekat Universiti. Majlis ni berlangsung kira-kira 5 minggu lepas. Yang I tertarik ialah bungkusan telur dia yang agak mewah! Biasa orang bungkus guna bekas kertas je tapi kawan I ni guna bekas plastik/kaca.

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Jom Makan di Mac Donald

Hi!
Cam biasa.. sebelum melahap snap gambar dlu. Ngee..Ok.. Ni gambar masa I lunch dekat mac Donald bersama rakan Opis. Satu yang aku pelik ialah mengapa MacD ni sedapppp sangat bagi aku.. Uhuk2.

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

NICE: Seni Hantaran Pertunangan dan Perkahwinan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Sari info dari iGLoO Mr.PiNGu

Pagi ni Mr.PiNGu suka untuk berkongsi tentang hantaran tunang atau juga hantaran perkahwinan. banyak dah majlis perkahwinan yang Mr.PiNGu hadiri dan satu perkara yang sangat menarik perhatian Mr.PiNGu ialah seni hiasan hantaran perkahwinan/pertunangan.

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Selasa, 3 Mei 2011

Osaman Bin Ladin dah dibunuh?

Salam. Hai semua..

Mr.PiNGu buat blogwalking tadi. Ramai juga yang upkan topik ni. Dah baca sebahagian topik dan Mr.PiNGu pun nak buat ulasan.

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Cinta itu Nyawa - Siti Sarah Raisuddin feat Shuib (Sepah)


Hi!
Tadi masa duk belek-belek youtube terjumpa video ni. Persembahan menarik daripada Sarah dan Shuib, pasangan suami isteri sedang hangat masa kini. Khabarnya juga Sarah sudahpun hamil anak pertama. Tahniah.

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Isnin, 2 Mei 2011

Tarian Zapin Johor

Sabtu kelmarin Mr.Pingu menghadiri majlis perkahwinan sahabat rapat Mr.Pingu. Ada satu segment persembahan yang saya suka. Persembahan tersebut adalah tarian zapin johor daripada pelajar-pelajar sekolah rendah. Cute giler. lihat macam budak darjah empat - darjah lima. Tapi bagus persembahan adik-adik kecil ini sebab semua step mereka hafal tanpa kesilapan. Zapin dikatakan berasal daripada Johor merupakan tarian kebudayan yang cukup popular dewasa ini

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search