| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Khamis, 5 Mei 2011

Jom Makan di Mac Donald

Hi!
Cam biasa.. sebelum melahap snap gambar dlu. Ngee..Ok.. Ni gambar masa I lunch dekat mac Donald bersama rakan Opis. Satu yang aku pelik ialah mengapa MacD ni sedapppp sangat bagi aku.. Uhuk2.

Nasiblah ketagihanku kepada macDonald telah berkurang. rasanya dah dekat sebulan juga tak menyinggah macD. Satu kejayaan buat diriku. Big Grin

Hidangan MacD yang paling Mr.PiNGu gemar adalah BigMac beserta Bubur ayam macD and kentang. Aku memang gilakentang! Kawan-kawan kalau makan kentang tak abes mesti pas kat aku.

Selain tu aku jarang sekali untuk tidak order Sunday Strawberi. Aku menag suka dengan benda-benda sejuk and lazat ni.. Hehe.. Korang terliur tak ni tengok hidangan-hidangan diatas? wakaka Tongue

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search