| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 18 Januari 2011

SERAM: Gambar-Gambar Penampakan Hantu Indonesia

Hye.. malam2 yang dingin dan seram ni eloklah kiranya dilayan gambar-gambar penampakan hantu yang dipaparkan ini.. heheh.. barulah best.. ahakss... kalu lemah semangat sila beralih dr melihat paparan ini.. Sebarang kemalangan atau kecederaan pada fizikal dan mental selepas tengok gambar ini adalah atas tanggungjawab masing-masing. Sekian sahaja.















^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

7 ulasan:

zulkbo berkata... |Reply|

salam..
perghh..menakutkan
beginilah dunia misteri kan?

khalidahmacambaguss~O_o berkata... |Reply|

seram...yg ada hantu kat kenderaan tergolek itu siyes seram...huhu

Mr.PinGu berkata... |Reply|

haah.. gambar ni dh resize. kalau saiz betul2 lg jelas..

nad_dd257 berkata... |Reply|

nad xnmpak... nad nmpak katak jek.............. :s
cmne ni???

Mr.PinGu berkata... |Reply|

hahahaa.. nad dh disampok hantu katak.. ahaksss

nad_dd257 berkata... |Reply|

cis! tu pingu taw. bukan nad. mne ade nad kne smpuk. ok je ni.. kuikuikui.. :p

Mr.PinGu berkata... |Reply|

haha malas nak edit kat sini.. yg porem da edit ngeee

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search