| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Ahad, 16 Januari 2011

Amazing Male Singer - Vitas (Russia)


Hye.. Malam ini saya nak ulas tentang seorang artis lelaki yang pada pendapat pingu antara paling berbakat di dunia ni. Vokal dia cukup hebat dan juga sedap didengar. Keistimewaan dia ni, dia boleh Hit note yang sangat tinggi yang seakan mustahil dicapai oleh penyanyi lelaki. Selain itu, kebolehan Vitas ini juga dalam menggunakan pelbagai jenis suara seperti Soprano, Alto dan sebagainya. Kadang2 suara dia macam bukan suara yang sepatutnya dimiliki oleh manusia.



Suara dia ni jugak boleh dikatakan sedap didengar dan cukup asyik sekali. Walaupun dia menyanyi Not tinggi sekalipun dia kelihatan cukup Rileks. Dia ni betul-betul penyanyi versatile. Kat bawah ni saya bagi Contoh satu persembahan beliau yang cukup hebat. Korang layan la. Kalau nak cari lebih lanjut cari sahaja kat Youtube ada banyak video nyanyian beliau~

Vitas, penyanyi Russia ini boleh dikatakan memiliki Pakej yang lengkap. Selain bersuara hebat, dia juga memiliki paras rupa yang kacak dan beliau sudah berkahwin.

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

3 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search