JoM! "LIKE"

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL ++

Ahad, 16 Januari 2011

Amazing Male Singer - Vitas (Russia)


Hye.. Malam ini saya nak ulas tentang seorang artis lelaki yang pada pendapat pingu antara paling berbakat di dunia ni. Vokal dia cukup hebat dan juga sedap didengar. Keistimewaan dia ni, dia boleh Hit note yang sangat tinggi yang seakan mustahil dicapai oleh penyanyi lelaki. Selain itu, kebolehan Vitas ini juga dalam menggunakan pelbagai jenis suara seperti Soprano, Alto dan sebagainya. Kadang2 suara dia macam bukan suara yang sepatutnya dimiliki oleh manusia.



Suara dia ni jugak boleh dikatakan sedap didengar dan cukup asyik sekali. Walaupun dia menyanyi Not tinggi sekalipun dia kelihatan cukup Rileks. Dia ni betul-betul penyanyi versatile. Kat bawah ni saya bagi Contoh satu persembahan beliau yang cukup hebat. Korang layan la. Kalau nak cari lebih lanjut cari sahaja kat Youtube ada banyak video nyanyian beliau~

Vitas, penyanyi Russia ini boleh dikatakan memiliki Pakej yang lengkap. Selain bersuara hebat, dia juga memiliki paras rupa yang kacak dan beliau sudah berkahwin.

6 ulasan:

  1. salam bro, suara alto tu mcm mana ?

    BalasPadam
  2. bro.. nak tahu lebih lanjut bunyi suara alto tu leh baca kat sini:

    http://kelasvokal.blogspot.com/2010/09/bagaimana-cara-untuk-mengetahui-range.html

    BalasPadam
  3. boleh dikatakan vitas melampaui range suara lelaki dan pitch dia masuk ke pitch wanita

    BalasPadam
  4. Free ringtones for everyone.
    The latest ringtone 2018. Unique ringtone. Ringtones fun. Ringtones are attractive for all your free and unlimited settings. I will mention 5 hot tones this year if you love can install if you do not have time:

    - Celine Dion – Titanic ringtones
    - Take Me To Your Heart ringtones
    - Charlie Puth – One Call Away ringtones
    - Fifth Harmony – Worth It ft. Kid Ink ringtones
    - Mission Impossible ringtones


    Want to find more new ringtones, visit my link to know more ringtones that you are looking for so far: https://ringtonesmobile.net/

    BalasPadam
  5. The best ringtones for the mobile phone
    Hi everyone!
    Does your phone have good and attractive ringtones? You want to own a unique and fun ringtones on your phone? I will suggest to you the list of the best ringtones for the mobile phone, you can download to your phone.

    The best ringtones for the mobile phone:

    dil diyan gallan ringtones
    Ipl ringtones
    Mere Rashke Qamar ringtones
    Tiger Zinda Hai ringtones
    Punjabi ringtones

    There are also many other ringtones. All ringtones are downloaded for free. To learn more about the latest ringtones, you can visit homepage: https://bestringtonesfree.net/



    BalasPadam
  6. Best ringtone free download for mobile. Get beautiful Wallpaper HD 4K high quality for cell phones. We are media16.net

    BalasPadam

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...