| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Sabtu, 1 Januari 2011

Kegemaranku: Coklat Indulgence Secret Recipe

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Thanks for visiting my iGLoO

Korang penggemar secret recipe tak? Pingu ni memang suke gler dengan menu-menu kat secret recipe. walaupun harganya mahal tapi puashati. sejak kawan ajak sekitar tahun lepas sejak itulah saya belajar makan kat tempat ini. Ok untuk hari ni nak cerita pasal Coklat Indulgence.

Coklat Indulgence merupakan kek yang paling saya minati dekat secret recipe. Dia punya kek memang cukup berasa and tidak memuakkan. Nikmati Coklat berkrim dengan keenakan yang tidak terhingga. Pingu lebih gemar kalu makan kek ni ketika sejuk.. memang menjilat sudu la.. hehee... selain coklat indulgence, pingu suke order makanan lain seperti Tom Yam Kung yang ada Udang besar tu. Kalau berkesempatan korang tryla secret recipe yer~

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search