| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Rabu, 26 Januari 2011

Jom Usha-Usha Azwan Ali di Twitter


Hai semua! Selamat Pagi. Ok la dah beberapa hari tak updates topik baru. Today, Pingu nak bercerita pasal seorang "jejaka" yang penuh Kontrobesi. Bukan Kontrobesi apa pun sebab dia nyer attitude yang pelik sket. Hehe.. Insan yang dimaksudkan ialah Azwan Ali. Pingu ikuti perkembangan pengacara sorang ni dah lama. sejak dia hostkan rancangan Muzik-muzik satu masa dahulu. Dia ni memang macho / hensem. Tapi itu dulu la. Now Pingu sangat terkejut sebab dia nyer perwatakan dan tutur bicara yang sudah berubah 100%. Huhuu mengapa apa sebabnya Pingu tak tahu. Dunia kan macam-macam benda pelik.

Berkata pasal Azwan ni, Pingu suka juga ambil tahu pasal dia. Blog dia dulu silaserazwanali.blogspot.com Pingu selalu gak bukak nak membaca hasil tulisan tangan dia yang original. Memang kalau dibaca dia merupakan seorang penulis yang kretif. haha walaupun gaya bahasa dia pelik. Dengar-dengar blog dia telah ditutup. Oh! so takdelah tempat nak baca celoteh-celoteh dia lagi. tapi jangan bimbang, beliau ada hobi baru sekarang. Hobi yang dimaksudkan ialah ber "Twitter"

Pingu tahu pasal Twitter Azwan Ali ni dari seorang sahabat yang selalu ikuti perkembangan Azwan Ali ni.Dia selalu ketawa berdekah-dekah kalau baca posting-posting Azwan ali ni. Pingu pun akhirnya sebab ada perasaan ingin tahu, Pingu pun install Twitter kat iphone pingu nih. hehe.. Akhirnya.. Jeng.. Jeng.. Jeng...

Hehe... carilah Twitter Azwan Ali ni kejap je dah jumpa.. Dia guna nama AzwanNur... Wah Nur kat Hujung tu xtahu apa maksudnya.. Adekah sebab dah gi tanah suci dapat "Nur" hehee assume baik je la.. tapi bila baca posting-posting dia memang kelakar la. Dan Pingu lihat dia ni rajin balas Posting follower2 dia.. hehe banyak juga masa terluang dia.. hehe..

OK sampai disini sahaja Gosip pasal Abg Azwan... tadaaa

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

4 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search