| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Rabu, 29 Oktober 2014

Doa menghilangkan Stress atau Tekanan

Biasalah dalam kehidupan seharian, kita menempuh pelbagai cabaran dan dugaan yang selalunya mengundang tekanan atau stress yang melampau. Apa-apapun kita diajar untuk mengawal stress dengan baik. Salah satunya adalah dengan Doa..


^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Soal Jodoh pertemuan perkahwinan

Soal jodoh ni memang selalu menjadi pertanyaan orang, lebih-lebih lagi jika seseorang itu telah berusia. Namun, tahukah anda bahawa persoalan tentang jodoh adalah milik Allah. Dia sahajalah yang tahu segalanya. Maka, kurangkanlah bertanya soalan tentang jodoh kerana ia hanya akan membebani orang yang belum mendapat jodoh dan mungkin, beliau memang tidak ada jawapan tentang soalan anda itu.



^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Selasa, 14 Oktober 2014

A best Friend..


It is so true...

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Hias Kereta Guna Syiling 50 sen

Orang kita sendiri suka hias-hias kereta guna macam-macam terutamanya sticker. Tapi.. ada ke yang hias guna duit syiling? Ni saya nak tunjuk la beberapa gambar... Hiasan kereta dengan duit syiling.. Kreatif kan? Volkswagen Beetle only in China =)




^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Jumaat, 10 Oktober 2014

Level Paling Susah Game Candy Crush

Hai! Saya kalau boring-boring saya memang suka main Candy Crush. Walaupun Game ni nampak simple namun ia memerlukan kita berfikir juga untuk menyelesaikan task-task diberikan. Selalu juga sakit hati jika tidak lepas sesuatu Level.

Bercakap tentang level, saya nak share salah satu level paling susah dalam game Candy Crush. Level tersebut ialah Level 664. Dalam level ini, kita perlu menjatuhkan Buah-buahan yang diberikan melalui beberapa lorong yang amat sempit. Saya stay pada level ini lebih daripada 3 minggu sampai rasa nak putus asa. Akhirnya lepas juga. Ramai juga antara rakan-rakan saya sangkut dalam level ini untuk jangka masa yang agak panjang. Now saya dah habes main untuk semua level yang setakat ini sampai 710. Hehe tunggu level untuk upgrade untuk sambung main =)


^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search