| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Khamis, 20 Januari 2011

Blogwalking List 2011 bersama AbgferOz


AbgFeroZ



Hye... kehkeh.. Aku terjoin lak benda nih. Kehkeh... Just nak berikan sepatah dua kata. First of all, aku nak bagitau aku pun tak pasti sapa yang add aku kat group "Port Blogger" kat facebook tu. Tapi tak kesahlah. Layan ajerr.. Satu yang aku pasan, insan bernama FerOz Othman selalu je memeriahkan group tu. Haha. kelakar baca post-post dia. Ramai jugak melayannya. Tadi tibe-tibe masa aku duk usha group tu aku ternampak link yang abang FerOz ni bagi. Oh! Link Blog dia rupanya so aku datang untuk Usha-Usha. Dan..

Jeng.. jeng.. jeng...

Ternampak la entry pasal Blogwalking yang dia jemput join tu. Haha dia janji nak follow Blog and sesambil blogwalking so aku terima untuk join benda nih. Haha.. Kira Win-Win situation la. Aku tolong pomot Blog FerOz dari Banner dan dia tolong Blogwalking and Promote link aku.. Best kan? hehehe...

Ok lah Sampai disini sahaja. memandangkan Line Internet yang slow pepetang nih aku pun tiadalah mood sangat nak menaip. Semoga semua pembaca Blog ini sihat-sihat sahaja dan ceria selalu.. Wassalam~

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

2 ulasan:

AbgFeroZ berkata... |Reply|

hahahaha entry yang smart :)
i like gitu follow kmu :)

Mr.PinGu berkata... |Reply|

Tq abg fer0z... Heheh... Selamat berjaya~~~

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search