| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 11 Januari 2011

Sanggar Bayu - Datuk Siti Nurhaliza Naik kerusi kupu-kupu

Tadi masa jalan-jalan terjumpa video persembahan Siti menyanyikan lagu bertajuk Sangar Bayu dari Album pertama beliau. Cukup menarik bila dia menaiki kerusi yang ada sayap kupu-kupu. Boleh berkepak lak tu. Terasa nak duduk jugak kat atas kerusi tu. Siti look very sweet buat persembahan camni. Lagu ni one of my Fav dalam album beliau.

Sedar tak sedar dah masuk tahun ke-16 Siti menjadi penyanyi dan nama beliau sentiasa gah dan berada diatas. Tidak ada lagi artis yang mempu bertahan selama beliau dan tiada yang mampu menggugat kedudukan beliau. itulah hebatnya insan bernama Datuk Siti Nurhaliza. Semoga beliau sentiasa successs~

Video Nyanyian Beliau:

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search