| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Ahad, 9 Januari 2011

Facebook Competitor


Hai semua.. memandangkan telah tersebarnya Gosip bahawa Facebook akan ditutup pada 15 Mac 2011, dan jika ia benar, maka dimanakah tempat lain yang best untuk kita melepak? aku ada search pasal competitor untuk Facebook ni. ada banyak. tapi macam tak familiar je. dalam list tu yang aku pernahla aktif cuma Tagged and Friendster. Ades. Still aku tak berapa minat dua benda tersebut. Aku rasa masih tiada satu social networking yang setanding dengan apa yang ada pada facebook. Mesra pengguna, applikasi menarik, selesa melayarinya. ada chatting, aplikasi games dan sebagainya. erm.. korang ada tak jumpa apa-apa social networking yang best? kalau ada bolehla suggest pada saya~

But still, I hope Facebook tidak tutup.. please.. please.. please.. huhu
I Love Facebook so much~

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

4 ulasan:

h A n Y S berkata... |Reply|

btl2!
so far xde lg social network yg setanding dgn fb, fb semua ada. kalau tak, takde lah org addict sgt kan..
;)
tp aku tak kisah dah kalau fb nak ttp pon..sbb dah ade blog..hehehe

Mr.PinGu berkata... |Reply|

Hanys.. saya terkilan kalu FB tutup ialah kerana sy menggunakan FB utk promote blog sy.. kalau ada entry baru je cepat2 letak kat FB biar rakan2 tau and boleh masuk.. boleh tingkatkan traffic.. kalau xde Fb kene cari alternatif lain nak naikkan traffic huhu

tqaAwesome berkata... |Reply|

tu rumors je :D
hehe. takde makne nye mark nak tutup sedangkan banyak gile duit dia dapat dari facebook :D

Mr.PinGu berkata... |Reply|

haha rumor yang menarik.. kahkahkahh.. sampaikan Blog aku nyer tarffic naik giler2 sejak 2-3 jam lalu.. hahaaa

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search