| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Ahad, 9 Januari 2011

Facebook Competitor


Hai semua.. memandangkan telah tersebarnya Gosip bahawa Facebook akan ditutup pada 15 Mac 2011, dan jika ia benar, maka dimanakah tempat lain yang best untuk kita melepak? aku ada search pasal competitor untuk Facebook ni. ada banyak. tapi macam tak familiar je. dalam list tu yang aku pernahla aktif cuma Tagged and Friendster. Ades. Still aku tak berapa minat dua benda tersebut. Aku rasa masih tiada satu social networking yang setanding dengan apa yang ada pada facebook. Mesra pengguna, applikasi menarik, selesa melayarinya. ada chatting, aplikasi games dan sebagainya. erm.. korang ada tak jumpa apa-apa social networking yang best? kalau ada bolehla suggest pada saya~

But still, I hope Facebook tidak tutup.. please.. please.. please.. huhu
I Love Facebook so much~

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

4 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search