| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Sabtu, 30 Jun 2012

YEKE: Mr.PiNGu dah pindah Blog

Assalamualaikum.. Mungkin ada dikalangan anda yang mengikuti perkembangan blog Mr.PiNGu ni. Actually ada yang bertanya mengapa sudah lama saya tak update topik baru. Saya masih lagi berblog cuma saya telah memindahkan aktiviti blog saya di blog baru yang menggunakan wordpress based. Nak berubah angin.

Justeru kepada kawan-kawan yang masih ingin mengikuti perkembangan diriku ini masuklah ke blog baru den ya..

alamat seperti diberikan: http://gempakz.org/mrpingu/

sekian terima kasih =)


^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

2 ulasan:

Boni JLL3 berkata... |Reply|

dah tau da.hehehe

Mr.PiNGu berkata... |Reply|

@Boni JLL3

hahah ye la ko je yg aku dh bgtau org lain xtau lg hohooo

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search