| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Isnin, 14 Disember 2015

Keputusan Penuh Final Gegar Vaganza Musim 2

Malam ini memang dinantikan  oleh peminat2 gegar vaganza. Ramai juga buat ramalan termasuk aku. Ok la jujurnya selepas melihat kesemua persembahan, ini ramalan aku:

1- Siti Nordiana
2 - Farahdia
3 - Ezad
4 - Nassier Wahab
5 - Haiza
6 - Acong

Ok... 4 tekaan teratas aku betul. Cuma no 5 and 6 je tertukar hehe.. So, OK la kan,, hehe.. Apa-apapun semua ada kehebatan tersendiri. Puas tengok konsert Final gegar Vaganza. Aku takde astro maka  aku sanggup subscribe internet harian utk lihat daripada laman web XXX yang kongsi streaming online. Puas. ahaha..

So, tamatlah gegar vaganza musim 2. Tunggu pula musim ketiga. Hope lebih ramai yang hebat akan masuk yer!


^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search