| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 1 Disember 2015

Pendapatan Innity bulan lepas Lumayan?

Buka akaun innity harini terkejut beruk.. Mana taknya amount yang tidak pernah aku dapat. Aku sempat print screen.. seperti dibawah:


Namun begitu, aku takde lah nak happy-happy sangat. Sebab nilai ni tak betul pun. Mungkin website innity rosak so dia paparkan nilai sebanyak ini. Trafik aku merudum sejak masalah webhosting tempohari memang sedikit la aku dapat setiap bulan. 

Apa-apapun Innity, TQ la sebab buat jantung aku berdegup kencang sebentar tadi. Haha..

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search