| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 29 Jun 2010

sanji - One Piece

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Thanks for visiting my iGLoO


sanji ni kalau dalam one piece merupakan satu watak yang cukup Poyo.. cakap kemain je.. suke sangat jatuh hati kat perempuan cantik.. suke bergaduh dgn Zorro. haha.. pekene la.. hampir2 pernah bercium dgn zorro 2 kali.. haha kalau sapa tgok anime tau la.. kekeke..


bagusnya sanji nie semangat setiakawan dan juga caring. dia pandai masak dan always masak yang sedap-sedap untuk kepuasan Krew2 kapal. but dia ni bias sket sbb untuk pompuan dia buat special berbanding krew2 laki.. haha.. biasalah..

kene masak banyak untuk luffy yang sgt kuat makan.. orang getah katakan haha.. makan sampai jd belon keke..

Sanji juga kuat bertarung.. Dia mewarisi teknik kaki besi dari seorang lanun habta bernama zef (xsilap aku la) hehe but Zef jadi Tukang masak sepenuhnya atas insiden yang berlaku ketika Sanji masa kecil.. hehe Zef lanun yang baik hati..



^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search