| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 29 Jun 2010

Zorro (One Piece)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Thanks for visiting my iGLoO



dalam one piece, watak zorro ni antara yang aku minat.. dia satu watak yang hebat dimana keupayaannya bermain pedang memang dasyat. pada satu ketika zorro dilihat ganas dan kejam terutamanya ketika bertempur. akan tetapi pada satu ketika, zooro dilihat satu watak yang cukup cute dan comel.


selalu bertekak dengan tukang masak bernama sanji.. dua-dua watak yang comel but aku rasa sanji sering cemburu dengan zorro.. aku pun xtahu nape.. haha.. Zorro ni sometime xkisah pe org nak wat.. dia ni agak pemalas and suke tido je.. haha..

Uniquenya zooro denga keupayaannya menggunakan tiga pedang serentak ketika bertarung dan selalunya dia ini tak terkalah. namun begitu, berdepan dgn seorang Shibukai bernama hawk, Zorro tewas dengan sangat mudah.. namun, kekalahanya bukanlah titik noktah baginya. itu satu pengajaran untuk dia menjadi lebih kuat!

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search