| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 19 Ogos 2014

Gluta King Advanced: Kulit Gebu Putih Sihat


Ramai yang inginkan Kulit yang cantik gebu dan Sihat. Aku pun macam tu juga. Aku sebelum ni banyak nampak orang mempromosikan kehebatan Gluta King ni. Lama-kelamaan aku tergerak nak mencuba. So, aku pun orderlah daripada seorang rakan facebook aku. Harga sebotol masa tu RM 130.

Aku pun start ambil gluta king ni 1-2 biji sehari bergantung kepada aku sempat ambil atau tidak. Sometimes aku tak ambil langsung dalam sehari. Walaupun tidak berapa konsisten mengambil produk ni, namun aku sangat terkejut kerana ia sangat berhasil.

Aku dapat rasakan kulit pipi aku lebih gebu daripada biasa sehinggalah aku suka nak usap-uspa pipi aku sendiri. Haha. AKu tak tipu namun ini hakikatnya. Kalau tak percaya cubalah ambil sebotol. Mungkin disebabkan produk ini selain mengandungi Glutatione, ia mengandungi pelbagai bahan lain termasuk kologen.

So, aku syorkan korang ambil produk ini kalau korang mampu kerana ia baik untuk kulit anda.

Sekian sahaja testimoni saya tentang produk GlutaKing Advanced.

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search