| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 2 Mac 2010

Mee Bandung Muar, Paling sedap?


Hye semua.. Pagi ni pingu nak berceloteh sikit tentang makanan. Ok. Menu hari ini ialah mee bandung. kalau sebut je mee bandung, orang akan terbayangkan mee bandung Muar. Katanya Mee bandung paling sedap ni terdapat kat muar. aku tak pastilah sebab aku tak pernah lagi makan mee bandung seluruh Malaysia. But personally memang aku pernah makan mee bandung Muar. memang sedap weh.. Kuah dia berasa. But nak kata tempat lain kurang sedap tak juga. As long as orang tu pandai masak mee bandung yang special aku rasa leh jadi sedap gak.

Kalau kat tempat aku ni kat JB, still ada kedai yang jual Mee bandung Muar.. Maybe resepi dari Muar la kot.. haha..

Kepada korang yang minat makan mee bandung aku syorkan la pi try Mee bandung Muar.. tak Rugi beb.

tadi masa aku buat blogwalking, aku ternampak la ada sorg mamat tu cerita pengalamannyer meredah Hujan semata-mata nak cari mee bandung Muar. Ni sudah membuktikan bahawa betapa popularnya mee bandung Muar.. hehe.. nak baca leh masuk sini okey:

http://ayisy.blogspot.com/2009/12/mi-bandung-muar-sedap-dowh.html

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search