| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 16 Mac 2010

Alahai Anak KucingKu Sayang

PiNGu tengah sedih actually.. anak kuceng kesayangan ada empat ekor.. tapi sekor hilang dikuatiri terjatuh diatas jalan raya dan dilenyek kenderaan lalu lalang. Kisahnya begini:

Ada la kawan nie dia gi opis.. dia xpasan yang ada anak kuceng masuk di bahagian enjin keretanya... lalu dia bawak la anak kuceng tu bersiar2... jauh la jugak perjalanan tu.. masa dah sampai umah kami terdengar bunyi ana kucing.. cari punya cari rupanya dia duduk bahagian enjin kereta.. mmg kami terkujat kejap.. bayangkanle kalau dia jatuh mmg maut la.. tp bila check hanya ada 2 ekor je kuceng kat situ.. and seko lagi xikut naik kete.. selamat la.. but seekor lagi hilang begitu sahaja.. PinGu suspek ada 3 ekor ikut bersiar2 dgn kereta kawanku itu but sekor terjatuh di jalan raya and dilenyek.. lebih-lebih lagi aku nampak seolah2 bangkai dilenyek sampai lumah On Da Way aku nak ke opis.. aku suspek tu kuceng aku yg ilang tu. huhu sedih sgt..   

so, moralnya, korang kene pastikan anak kuceng korang xmelepak dekat bahagian enjin kereta sebelum korang berjalan.. ni bukan kes pertama tapi dah banyak kali.. huhu..

sekian sahaja..

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

8 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search