| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | DOKTOREMAS | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 16 Mac 2010

Alahai Anak KucingKu Sayang

PiNGu tengah sedih actually.. anak kuceng kesayangan ada empat ekor.. tapi sekor hilang dikuatiri terjatuh diatas jalan raya dan dilenyek kenderaan lalu lalang. Kisahnya begini:

Ada la kawan nie dia gi opis.. dia xpasan yang ada anak kuceng masuk di bahagian enjin keretanya... lalu dia bawak la anak kuceng tu bersiar2... jauh la jugak perjalanan tu.. masa dah sampai umah kami terdengar bunyi ana kucing.. cari punya cari rupanya dia duduk bahagian enjin kereta.. mmg kami terkujat kejap.. bayangkanle kalau dia jatuh mmg maut la.. tp bila check hanya ada 2 ekor je kuceng kat situ.. and seko lagi xikut naik kete.. selamat la.. but seekor lagi hilang begitu sahaja.. PinGu suspek ada 3 ekor ikut bersiar2 dgn kereta kawanku itu but sekor terjatuh di jalan raya and dilenyek.. lebih-lebih lagi aku nampak seolah2 bangkai dilenyek sampai lumah On Da Way aku nak ke opis.. aku suspek tu kuceng aku yg ilang tu. huhu sedih sgt..   

so, moralnya, korang kene pastikan anak kuceng korang xmelepak dekat bahagian enjin kereta sebelum korang berjalan.. ni bukan kes pertama tapi dah banyak kali.. huhu..

sekian sahaja..

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

8 ulasan:

nad_dd257 berkata... |Reply|

ciannya.. dulu nad nye kcing duk bawah tayr ayh.. ayah tak pasan.. slalu dengar bunyi enjin die lari.. tp hri tu die tak lari.. sedey.. :(

Mr.PinGu berkata... |Reply|

huhu da mls bela kucing.. tp ada je kucing dtg umah nak bermanje huhu

nad_dd257 berkata... |Reply|

kucing tu lapo.. bg je mkn hari2..
mcm atk nad tak bela da skrang... tp banyak kucing dtg.. bg je la makan.. :)

Mr.PinGu berkata... |Reply|

dia nak makn friskis je.. memilih betul >.<

nad_dd257 berkata... |Reply|

tu ngade2 nmenye... bg je ikn bese.. die lapo die mkn jugak nnti..

Mr.PinGu berkata... |Reply|

bagi ikan namoo tau ikan rebus namoo ikan goreng namoo.. nak friskis gak.. pelik punya kucing

nad_dd257 berkata... |Reply|

pingu mnja kn sgt kcg tu... sbb tu ngade sgt.. hikhik..

Mr.PinGu berkata... |Reply|

tu ler sgt ngengader!~

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search