| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Ahad, 21 November 2010

Mangga Ads mula menunjukkan hasil

Salam. eh! dah nak subuh.. tak pe sementara menunggu masuk waktu Subuh, pingu nak bukak satu entry pasal mangga ADS. sebelum ni try pasang atas jemputan sahabat. try la dgn syarikat baru ni yang agak pelik sedikit cara dia present dia nyer dashboard. aku takle paham camne dia kira. Klik ada kira ke tak.. tiap2 ari aku bukak dash board sbb nak tgok bilangan impression and earning.. selama dua minggu earning 0 harini baru dia mula memaparkan nilai..






dari gambar tu korang lihat la.. aku tertanya-tanya akan slogan yang dia sibuk war-warkan iaitu payment dia lbh tinggi dr syarikat-syarikat iklan lain.. tp klau macam kes aku pasang dua minggu baru dapat seringgit, even guna adverlets pun lbh tinggi dr ni.. erm.. tapi xpe aku sabar.. aku akan try maybe utk 2 bulan lagi. kalau tak memuaskan aku nak remove la.. buat berat website je.. xgitu? aku mengidamkan pasang innity macam web lama aku yg dah kene band tu.. uhuk2.. tapi site requirement tinggi lak.. tak macam dlu.. nak apply kene kerja keras untuk naikkan website.. huhu

sekian sahaja celoteh pingu malam ni.. eh! dah azan subuh.. just on time.. meh kawan-kawan kita sembahyang subuh! ^_^

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search