| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Isnin, 15 November 2010

Wanita dan Cinta

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. WeLCoMe to my iGLoO!


Malam ni nak buka satu Topik. actually pingu baru je putus cinta.. sedeh gak.. sebab sayang sangat kat dia.. kenapalah tiba2 dia meninggalkan pingu. BTW pingu melayannya setulus hati.. xde masalah pun.. tiba2 dia kata dia tak mampu mencintai diri ini sepenuh hati dan dia harap ada insan lain yang akan mencintai diri ini sepenuhnya. memang sedeh sbb kene tinggal begitu sahaja.. hati masih berdarah.. and actually masih memikirkan apakah kurangnya diri ini and apakah yang wanita ini mahukan dlm percintaan.. buntuku memikirkannya.. ada yg boleh bantu bg pendapat tak? huhu




^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

4 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search