| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Isnin, 15 November 2010

Wanita dan Cinta

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. WeLCoMe to my iGLoO!


Malam ni nak buka satu Topik. actually pingu baru je putus cinta.. sedeh gak.. sebab sayang sangat kat dia.. kenapalah tiba2 dia meninggalkan pingu. BTW pingu melayannya setulus hati.. xde masalah pun.. tiba2 dia kata dia tak mampu mencintai diri ini sepenuh hati dan dia harap ada insan lain yang akan mencintai diri ini sepenuhnya. memang sedeh sbb kene tinggal begitu sahaja.. hati masih berdarah.. and actually masih memikirkan apakah kurangnya diri ini and apakah yang wanita ini mahukan dlm percintaan.. buntuku memikirkannya.. ada yg boleh bantu bg pendapat tak? huhu




^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

4 ulasan:

evi berkata... |Reply|

xda jodoh nak wat cmana. sy fhm psaan tu.. lbh bek dia trus trang dr dia tpu kita, wat2 syg kt kita. biarlah sedey skrg, jgn sedey pasni.. sbr ey

Mr.PinGu berkata... |Reply|

sekarang dah mampu terima hakikat.. TQ Evi.. mula2 je sakit laam2 ok dh

cik kite berkata... |Reply|

sabar la mr.pingu.... senasib la kite yek...tanpa sebab musebab ditinggalkan..

xpe..kite kene redha... mmugkin die mg bukan utk kite...~daa

Mr.PinGu berkata... |Reply|

cik kite: tq... syukur da ada pengganti yang lebih menyayangi diri ini.. Betul.. Tuhan sediakan orang lebih baik utk kita.. ada hikmahnya sesuatu itu terjadi..
=)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search