| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Isnin, 21 Mac 2011

Ocean Level are Rising Faster than Ever!


Hye.. Aku suke la tengok gambar iklan diatas. Memang menarik. Iklan diatas pasal paras air laut yang dikatakan meningkat dengan pantas. Dia xlukis pun gambar air laut tu tp dia pasangkan satu atap zink yang berbentuk lekuk2 beralun. Apabila dipancarkan oleh cahaya matahari maka bayang-bayang atap membentuk imej seperti air laut yang beralun. Hehe.. yang menariknya apabila kedudukan matahari berubah maka imej air laut juga berubah kedudukan.. hihi.. Kreatif sungguh~

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

7 ulasan:

A'IM berkata... |Reply|

pergh style giler macam tu..

Mr.PinGu berkata... |Reply|

hehe creative kan? hehehe

sakinah berkata... |Reply|

minda kreatif menjana transformasi!

Mr.Pingu berkata... |Reply|

Ada tak idea-idea kreatif yang boleh digunakan untuk membuat post menarik di blog? saya mencari idea penulisan-penulisan yang boleh menarik minat pembaca.. tak mahulah rasa syok sendiri jer!~

Kalau ada idea mintak share2 sket ya! TQ adiozzz

nad_dd257 berkata... |Reply|

uik2.. tp an kalo kt luar ngra iklan dorang mmg dsyt2 blka.. hu..

Mr.PinGu berkata... |Reply|

hehe.. tula kene kreatif.. berfikir di luar kotak.. hehe

nad_dd257 berkata... |Reply|

betul3.. kalo xle kotak besar2.. kotak mncis pun jadi la.. hikhikhik..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search