| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Ahad, 20 Mac 2011

Unta wat Doggie Style


Hii! Cucuber tengok gambar kat atas. Cute tak? Haha.. korang ingat anjing aje ker pandai Doggie? Haiwan2 lain pun kalu nak ikut almost all la gune teknik Doggie ni.. kehkehkehh.. Sory, jangan la assume ni thread lucah. Saje je berkongsi. Sebab kecomelan unta itu menjadi terikan sangat untuk aku bukak topik ini. Haiwan juga ada hati dan perasan. Mereka pun ingin disayangi dan menyayangi. Hehe.. at least haiwan lebih pandai jaga anak daripada sebahagian manusia yang tak tahu sayang anak. Betul tak?

Kesimpulanya, Sayangilah pasangan anda dan anak anda~ hiiiii

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search