| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Rabu, 6 Mei 2015

Buat Duit Dengan Nuffnang?

Buat Duit dengan Nuffnang?

Sepanjang minggu lepas, aku perasan yang iklan nuffnang banyak juga keluar. Jika tak keluar, dia hanya papar baner biru seperti dibawah:


Ramai yang tulis artikel tentang buat duit dengan nuffnang. Aku dah kenal nuffnang masuk 6-7 tahun. Banyakkah nuffnang bagi? Pengalaman sendiri memang ciput sangat. Disaat blog-blog lain meriah dengan buffer dan lain-lain, blog aku kekal dengan iklan jenis CPC je. 

Minggu lepas? aku tak dapat sesen pun tau! Haha menunjukkan tak ada orang klik langsung iklan di blog aku. Betul ke? sangat-sangat pelik.

Kalau korang nak tau, innity hari-hari update dan tiap2 hari pasti ada duit masuk. Nak banding dengan nuffnang memang jauh sekali. Tapi antara kedua-dua ni ada kebaikkan dan kekurangannya itu sebab aku masih kekal dengan nuffnang walaupun dah ada innity.

Rajin aku update sebabnya ok!

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search