| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 5 Mei 2015

Hutang PTPTN bayar tak habis?


Ku sangka dah bayar habis rupanya masih berbaki! Last time, masa aku nak bertekad nak bayar habis PTPTN, aku dh semak dalam laman web dia berapa baki hutang. Aku pun bayar kesemuanya serta merta secara online.

Kemudian, beberapa bulan selepas itu aku saja-saja nak buka akaun PTPTN aku, sekali.. Pergh ada pulak baki RM1.12! Mengapalah masa tersebut dia tak letak jumlah penuh tanpa interest terselindung? Sabar sahajalah. 

Geram jugak. Tapi, apa-apa pun, hutang wajib dibayar. Since aku meminjam dengan PTPTN maka wajiblah aku bayar. Cuma tak puashati masih berbaki singgit lebih. Kalau aku biar pun nanti dia akan membiak-biak jadi makin banyak. 

Stress

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search