| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Isnin, 10 Oktober 2011

Senarai Blog Pilihan Mr.PiNGu untuk Review

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Apa khabar semua? Diharap sihat-sihat hendaknya. Sebenarnya, dah lama Mr.PiNGu nak buat benda ni tapi asyik terlupa aje. So alang-alang teringat ni Mr.PiNGu pun bukak la topik ni. Actually dah lama plan nak himpunkan semua senarai blog yang Mr.PiNGu lawati ke dalam satu thread. Alasannya adalah untuk memudahkan membuat rujukan. Saya percaya blogger di Malaysia sahaja sudah tumbuh bagai cendawan so saya perlulah meluangkan sedikit masa setiap hari untuk menziarahi serta membuat sedikit ulasan untuk blog-blog tersebut. Semoga dengan ini dapat mengeratkan silaturrahim sesama blogger hendaknya.

Disini saya akan himpunkan senarai Blog yang telah dilawati dari masa ke semasa. Saya bercadang untuk update nama blog yang sudah selesai saya membuat rujukan. Later on bolehlah masuk sini untuk tujuan Blogwalking ^_^

SENARAI BLOG rakan BLOGGER:


AbgferOz - http://www.jiwarosak.com


*************************************************************************************************************

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

4 ulasan:

AbgferOz berkata... |Reply|

heee.. thanks senaraikan aku :P

Mr.PinGu berkata... |Reply|

abgfeRoz: hahahaa.. buat masa ni aku nak review blog ko dulu.. nanti aku update sikit2 hehee

dzuandiey berkata... |Reply|

wahhh.....menarik2...huhu...tapi adakah muungkin boleh disenaraikan?..mimpi jer la...hehe..

http://dzuandiey.blogspot.com

Mr.PinGu berkata... |Reply|

dzuandiey: hahah tiada yang mustahil. Saya akn cuba untuk melawat seberapa banyak blog dan melalukan sedikit pembacaan sebelum buat review. Saya teringin untuk mengenali blogger lain dan melihat keunikan blog-blog yang sangat banyak diluar sana =)

Buat masa sekarang saya agak buzy. Hope saya akan dapat lawat and buat review blog awak juga jika ada kesempatan. BTW tq for visiting ya~

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search