| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Sabtu, 1 Oktober 2011

Superhero kalau dah tua

Salam..

Apa khabar? Sihat semua? Baru je terjaga daripada tidur di waktu yang tidak sepatutnya. Huhuhu sedih sangat boleh tertidur waktu maghrib lak. Then bangun tadi terusla solat. Then after siap semua duduk depan PC. Biasalh otak ni kalau takde keje je mestilah fikir apa la topik yang nak update kat blog atau website nih. So pikir punya pikir terpandanglah satu pic superhero yang kelakar.

Korang mesti suka menonton rancangan-rancangan berbentuk superhero macam batmat, superman, spiderman,  dan apa-apa je la yang mana dia bersifat superhero. Then kalau dah nama superhero mestilah mereka mempunyai ketangkasan, kekuatan dan kehebatan yang mengagumkan anda semua. Akan tetapi korang rasa superhero korang tu akan kekal kuat je ke? Kalau diorang dah tua apa jadi kat diorang? Aku tau apa akan terjadi pada diorang. Kalau nak tau tengok la gambar kat bawah ni:


hehee.. jangan marah. Buat lawak ringan je nih :D 

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search