| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Jumaat, 22 April 2011

Aku, imageshack dan katak..

Salam semua. Malam ni Pingu nak mengomel pasal satu webhosting yang dinamakan imageshack (http://imageshack.us). Sebelum ini, Pingu paling suka guna imageshack sebab tak perlu sesusah nak register bagai untuk upload gambar. 



So, most of the picture dalam forum dan blog saya upload ke imageshack. Namun segala kegembiraan dan kesenangan saya terhadap imageshack berubah apabila hosting image ini tetiber ngengada suruh visitor register bagai untuk upload dan juga VIEW image! Ini bermakna sesiapa yang tidak ada akaun imageshack tidak akan dapat melihat gambar yang telah diupload.. Yang anda dapat lihat adalah gambar KATAK memanjang! Saya cukup tak puas hati. Saya tak begitu kesah kalau syarat mendaftar hanya diperlukan untuk orang yang mahu mengupload gambar tetapi bagi yang nak view juga?? 

Gambar diatas saya snap daripada laman blog saya dimana saya tidak log in ke akaun imageshack. So yang kelihatan gambar katak oh katak. So, kalau korang yang melayari blog Pingu atau mana-mana sahaja blog lain nampak gambar katak ni faham-faham sahajalah.. Pingu pun telah rasa down kejap lepas berlaku benda ni. Rasa semangat nak update blog terus menjunam ke paras minima.. huuhuu.. Ok sekian sahaja. Kalau ada kerajinan Pingu akan perbaiki thread2 yang telah menjadi katak.. Huhuhuuuuu

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

1 ulasan:

Mr.PinGu berkata... |Reply|

Saper2 ada masalh katak gak leh la share2 pengalaman anda.. haha =p

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search