| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Khamis, 28 April 2011

Kek Secret Recipe: Mana satu pilihan dikalbu?


Seperti biasa Mr.Pingu selaku orang gila gambar suka nak mengambil gambar-gambar yang aku suka terutamanya gambar makanan yang bakal aku lahap. Ni gambar last time aku pegi secret recipe. Agak-agak korang antara dua kek tu mana yang lebih sedap? And mana yang lebih mahal?Big Grin

Kalau sebut pasal sedap ke tidak itu ikut selera masing-masing la. Pingu suka buah-buah that why try pulak kek buah. Selama ini makan coklat Indulgence je. Memang enak. Tentang kek buah ni pada Pingu not bad. layan aje. satu lagi tu tak ingat nama dia. Saiz dia kecil sedikit but murah 30 sen je dari kek yang besar. Rasa dia boleh tahan juga. Tapi kebiasaannya kek-kek di secret recipe memang terbaik la. Mr.PiNGu secara peribadi masih belum abis mencuba kesemua jenis kek.. Tunggu budget lebih hehe Big Grin

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

2 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search