| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Ahad, 10 April 2011

Selamat Hari Minggu

Salam semua.. anda sihat? lama betul rasanya Pingu tak updates blog. entahla rasa macam malas nak menulis. Bila tengok rakan-rakan blog gigih updates banyak topik sehari rasa jeles gak. Sebab diri ini masih tiada mood nak menulis. Iyelah kalau ada benda menarik dalam kepala otak ni boleh juga dikongsikan bersama. 

Biasanya hari minggu ni korang buat apa? Kalau pingu biasa waktu-waktu ni sedang membute! hahaa tapi hari ni rasa nak elak membuta di pagi minggu so cuci-cuci muka sket bagi segar and terus buka PC online.. hehe.. itulah keje den sekarang. Biasa bukak Facebook and also porem. Blog den ni macam semakin bersawang la. Ntah ada visitor entah idak. Wallahualam.

Bila den tgok blog-blog rakan laris macam goreng pisang den jeles gak weh! iyelah blog den ni kalau nak dapatkan komen susah benor. tu yang semangat den nak menulis menjadi luntur.. hiuuu.. Tapi den akan pastikan den updates sesuatu walaupun sedang buzy. Sebab den xmo blog den akan didiami momok.. den takutttzzz..

Baiklah.. sekian sahaja untuk pagi ini. Salam Ceria semua~!

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search