| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Isnin, 25 April 2011

Makan Malam di Restoran Tengku Impian Skudai Johor Bahru


Hai! Saje nak menepek gambar menu dinner aku satu malam tu. Aku ni memang dah jadi tabiat suka snap gambar guna iphone aku. Nak nak gambar makanan.. wakaka.. sebelum selamat jd santapan aku amek gambar dulu jadikan kenang-kenangan.

Ok. Menu tersebut aku order dari restoran Tengku Impian taman sri pulai, Skudai. Actually restoran ini bukanlah aku gemar sangat. Yang aku suka sebab tempat dia selesa. Tapi makanan dia biasa je macam restoran-restoran lain. Tapi tak tahulah kalau ada menu best yang aku lom try lagi kat sana. Kalau aku makan kat sini yang aku order biasanya nasi putih ayam blackpepper. Pada aku not bad la kat sini.

Air pulak, korang yang biasa makan sini mesti tau akan specialnya air disini. Jus-jus dia memang terbaik. Aku suka order manga jus yang diblend dgn ais dan juga jus nangka. Susah nak jumpa nangka jus ni kat kedai-kedai lain.

Ok selamat mencuba kalau ada kesempatan berkunjung disini

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search