| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Rabu, 20 Februari 2013

GULP! Susah ke Subjek Add Math?


Rumor tentang Subjek Add math memang selalu la aku dengar daripada senior dulu2.. katanya susah! Betul ke susah? Aku dah ulas panjang lebar disini kalau nak baca pi bukak.

Ok la ringkasnya:

1) Subjek ni memang susah. Kalau hang tak study memang tak boleh jawab. Melainkan hang bijak sekali belajar terus tangkap.

2) Tak susah nak score subjek ni kalau hang rajin. Malas. kirim salam la.

3) Tak payah la nak dengar cakap-cakap senior korang yang berbunyi je pandai tapi malas nak belajar

4) tak faham tanya kepada yang faham la.. Terutamanya cikgu korang sendiri. malu bertanya sesat jalan.

Lain-lain korang pikir sendirila.

K bye ;)

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search