JoM! "LIKE"

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL ++

Jumaat, 8 Februari 2013

OMG! Zip Seluar Selalu Terbuka

Aku banyak kali juga alami masalah ini. Tak tahulah memang aku lupa zip atau zip seluar aku terbuka sendiri atas sebab-sebab tertentu. Ok. Now aku jumpe satu cara yang boleh digunakan untuk elak zip seluar sesuka hati tertanggal. Mungkin Korang boleh try gak. Cubalah!





2 ulasan:

  1. hahahaha.. kalo terbukak tu, mmg sah2 la sendiri tak zip kan..

    BalasPadam
  2. @missSenget

    xgak.. kekadang ada jenis yg senang je terbukak sendiri huhu

    BalasPadam

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...