| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 19 Februari 2013

Shila Amzah Parody: Mamat ni dah kenapa?

Aku dah tengok la video yang cukup popular ni yang ala-ala nak tiru video Shila Amzah. Aku kesian tengok Shila Amzah yang kecewa sangat siap menangis teresak-esak.. tapi apabila aku tengok video ni aku rasa menyampah lak.. Tak kelakar pun.. Aku malas kongsi video ni aku kongsi picture aku screenshot je la.. meleleh2 air tu.. eiii geli.. ni personal opinion aku je la.. xbaik mengejek org dlm kesedihan huhu..




^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search