JoM! "LIKE"

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL ++

Shila Amzah Parody: Mamat ni dah kenapa?

Aku dah tengok la video yang cukup popular ni yang ala-ala nak tiru video Shila Amzah. Aku kesian tengok Shila Amzah yang kecewa sangat siap menangis teresak-esak.. tapi apabila aku tengok video ni aku rasa menyampah lak.. Tak kelakar pun.. Aku malas kongsi video ni aku kongsi picture aku screenshot je la.. meleleh2 air tu.. eiii geli.. ni personal opinion aku je la.. xbaik mengejek org dlm kesedihan huhu..




Tiada ulasan:

Catat Komen

Terima kasih kerana melawat BLOG Komuniti gempakZ. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^