JoM! "LIKE"

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL ++

HOOH! Friend Request Minah Perasan Korea

Eh! kamu-kamu sekalian! See this See this See this! Facebook friend Request pun ada masalah! Aku sebenarnya cukup tak berkenan dengan orang jenis nih. Dah la maklumat sah-sah nampak benor nipunya, gambar profile pun entah sapa-sapa. Kadang2 guna gambar artis ntah mana-mana lepas tu sebahagian lagi letak gambar pokok la, haiwan la. Hello.. Aku tak mahu kawan dengan haiwan atau para tumbuhan. So before nak request friend di FB pastikan korang at least introduce yourself. No Fake-fake ya! TQ

Facebook Request Minah Perasan Korea