| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Isnin, 11 Februari 2013

NICE! Fizz Fairuz Bertunang dengan Nor Azreen

Hey You! Listen Listen Listen!! Bertunang pun ada masalah! haha saja nak bikin panas. Already few days since pelakon popular Fizz Fairuz bertunang. Tahniah buat beliau. yang jadi masalahnya apabila adalah molot-molot Cik Kiah yang cerita sana sini tentang hal lain. Ye la umum mengetahui Fizz Fairuz sebelum ni bercinta dengan orang lain namun bertunang dengan orang lain. Ala.. biasalah kan. Jodoh pertemuan tu kan di ketentuan Allah. Cinta tak semestinya bersatu. By the way, comel gak tunang Fizz Fairuz ni yang diberi nama  Nor Azreen. Ni gambar beliau. Semoga perhubungan berkekalan ke jinjang pelamin dan ke akhir hayat.


^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search