JoM! "LIKE"

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL ++

COOL: Broframestone Bentang Projek 100 Blogger depan 200 Prospek!

Masuk blog Broframestone tadi memang terkedu la tengok beliau yang memang benar-benar serius untuk merealisasikan projek 100 Blogger yang beliau cadangkan sebelum ini. APA ITU PROJEK 100 BLOGGERS? Singkatannya, korang akan dibayar untuk menulis di blog korang. Itu yang aku faham la. Kalau aku silap sorry la. Nak tau lebih lanjut korang godekla blog beliau: http://broframestone.com >>  http://www.broframestone.com/2012/04/selesai-bentangkan-projek-100-bloggers-kepada-200-prospek/

Melalui gambar, beliau telah membentangkan projek yang beliau cadangkan kepada 200 prospek yang mungkin mewakili pelbagai syarikat terkemuka. Mana tahu. Lagipun broframestone sekrang dah jadi salah seorang blogger yang sedang meningkat naik di Malaysia.

Untuk join program 100 Blogger tu rasanya korang dah terlambat sebab banyak blogger dah serbu dahulu. Hehe.. Mr.PiNGu pun belum tentu dapat sebab mungkin Blog Mr.PiNGu tidak memenuhi syarat.

Apa-apapun aku respek la pada broframestone. Kalau dulu dia ni member online aku yang aku lihat masih merangkak-rangkak namun sekarang beliau dah jadi otai. Den sendiri yang lebih awal start aktif dalam dunia maya ni tak mampu dah nak lawan beliau. hehe tapi itu rezeki masing-masing. Sapa berusaha dia akan berjaya tak gitu Ok lah.Sekian sahaja untuk kali ini =)