| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Ahad, 26 Disember 2010

Dr Rozmey dan Filem Dua Alam

Hai semua. Pada petang yang cukup indah ini, tiba-tiba je kepala ini terlintas untuk menulis pasal Dr Rozmey dan Filemnyer yang dipanggil "Dua Alam" tu. To be Honest, siyes I tak tengok pun filem tu. haha.. tapi sana - sini duk memperkatakan tentang Filem dua alam. Akan tetapi yang diperkatakan bukanlah tentang kehebatan Filem dua alam tetapi akan penerbit rancangan tersebut yang mengatakan Filem dua alam mampu raih 40 juta!! What a statement! aku tergelak guling-guling mendengarnya even sebelum itu filem tersebut belum lagi ditayangkan dipawagam. Apa kes nak declare camtu? Tak juga cakap Insya-Allah... Confident je dia kan? ~_~

Apa yang pasti, dia ada alasan tersendiri untuk mengumumkan perkara tersebut. Mungkin itu strategi dia untuk membawa Dua Alam "Hangat" sebelum masuk panggung dengan harapan peminat-peminat filem teruja untuk menontonya.. Pingu sendiri yakin bahawa Dr Rozmey ni tau Filem dia xmungkin capai 40 juta ataupun 10 juta sekalipun. tetapi pingu rasa dia berharap akan dapat tarik penonton seramai mungkin dengan "so call Acting of confident" yang ditonjolkannya.

Ada juga bertanya kepada kawan-kawan. Ada yang menonton ada juga yang malu nak pegi menonton.. haha.. memang lawak ragam masing-masing. Akan tetapi rata-rata mengkritik Filem dua alam ni yang katanya takdelah sehebat mana.. gendang je lebih dipalu tapi pengisiannya xsebaik mana. dengar-dengar kata filem ini tidak mampu meraih walhal 1 juta sekalipun.. alahai... manalah Dr Rozmey nak letak muka ni... hehe.. I think dia ni tak sesuai menceburi bidang perfileman... tapi dia memang telah berjaya dalam perniagaan Jus mate 5 dia dan bergelar jutawan.. ehhe... Korang takdeke yang menjadikan dia idola?? huahuahauaa... just kidding!

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

2 ulasan:

Aleeya berkata... |Reply|

nak tunggu Dr Rozmey ni jd main actor dlm filem dia yng kedua...bper puluh juta la yang dianggarkan nt...ke ratusan juta
mesti gempakkk!

Mr.PinGu berkata... |Reply|

hahahaaa.... aleeya nak tgok ke? eii xsanggup nak masuk panggung haha

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search