| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Sabtu, 25 Disember 2010

Perempuan Simpanan, Skandal, Kekasih gelap, Suami curang?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. WeLCoMe to my iGLoO!

Amacam.. tajuk best tak? hahaha... Ok tetibe je dapat idea nak menulis ni. korang mesti biasa kan mendengar tentang suami curang, suami makan luar, perempuan simpanan, kekasih gelap dan lelain lagi. kalau dalam dunia wanita pula ada anak ikan, Datuk sponsor dan sebagainya.. ok.. persoalanya disini, mengapakah hal ini terjadi?



Bagi pasangan yang sudah berkahwin, perkara seperti ini boleh and menjadi punca utama keretakan rumahtangga. dan sudah tentu perkara ini memang dari awal tidak sepatutnya dilakukan dan tidak sepatutnya terjadi. Pokok persoalannya mengapa ia sering terjadi?

Banyak faktor yang menyebabkan perkara ini berlaku. Salah satu Faktor utama disebabkan suami isteri kurang kawalan dalam diri... terutamanya kurang pegangan agamanya. Maka mudahla tergoda dengan perkara sedemikian. Penyebab lain adalah kerana pasangan masing-masing tidak mahu melayan pasangan mereka dengan sebaiknya.. malahan hanya melepaskan batuk di tangga. justeru perkara ini perlulah diperbaiki dalam alam rumahtangga agar kasih sayang sentiasa hangat dan mengelakkan muncul orang ketiga yang bertahta di hati pasangan anda.. semoga anda tidak menjadi salah seorang yang terlibat. sekian~

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

1 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search