| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Sabtu, 25 Disember 2010

Tokek berharga sangat Mahal



hai.. korang nampak tak haiwan yang macam cicak tp berkulit pelik tu.. orang panggil Tokek. tapi just tertanya-tanya mengapa haiwan ini mahal harganya? actually saya tiada jawapan untuk itu. and apa keguaan haiwan ini pun saya tak tahu. mungkin kene jalankan research sikit baru tau. dikatakan haiwan ini boleh ditemui di hutan belantara Malaysia. namun begitu ia bukanlah mudah untuk ditemui. Jika anda bernasib baik, anda boleh menemuinya dan kemungkinan anda boleh menjadi kaya.. hehe.. sekian sahaja~

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

4 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search