| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Isnin, 13 Disember 2010

Shuib dan Siti Sarah telah bertunang?


hye hye hyee.. bertemu kembali. hari ni pingu nak mengomel sket pasal penyanyi pujaan hatiku. Sapa lagi kalu bukan Siti Sarah Raissuddin. memang mengejutkan apabila mengetahui bahawa beliau telah bertunang dengan Shuib sepah atau lebih dikenali sebagai Shahmira, 26 tahun. bermakna mereka berdua sebaya (eh! I pun 26 tahun nih) hehe.. beliau khabarnya telah bertunang pada 16 November yang lalu (tak sampai sebulan pun). dengan ini tamatlah spekulasi hubungan mereka.

Memang pelik bila Sarah sanggup turun studio semasa rancangan raja lawak masih berjalan. agaknya sarah terpikat dgn shuib yg suka wat lawak.. sarah pun jenis lawak2 gak.. agaknya hubungan mereka akan sentiasa diselubungi kecerian. hehe.. hope so.. semoga hubungan mereka berkekalan hendaknya~ doakan yang terbaik untuk mereka ya!

p/s: nama shuib, Shahmira kalau korang amek beberapa words korang leh jdkan word Sarah.. hehe SHAHMIRA

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search