JoM! "LIKE"

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

++Do LIKE @ SHARE ARTICLE++

HAHA: Nenek Pelacur

seorang gadis menjadi pelacur tetapi tidak mahu neneknya tahu..

1 hari gerombolan pelacur ditgkap termasuklah gadis trsebut. polis meminta pelacur2 itu berbaris lurus.

Tiba2 muncul nenek tua kpd gadis itu berjln bongkok2 dan setelah melihat cucunya berbaris dia bertanya.. "mengapa cucu berbaris ?"

cucunya pula utk menghalang neneknya tahu cerita sebenar dgn mengatakan ada dermawan akan menderma buah oren dan sebab itu lah beliau berbaris. nenek pun beredar pergi. di prtengahan jalan dia teringat kata cucunya tadi mungkin mengharapkan beliau membawa pulang buah-buahan. lalu dia pun berbaris tanpa diketahui oleh cucunya, dia berbaris di belakang sekali.

seorang anggota polis mengambil kenyataan dari gadis yg sedang berbaris itu. apabila smpai giliran terakhir dia trkejut melihat kerana tercegat seorang nenek yg jln bongkok2 mcm tiada kudrat. dia trcengang lalu bertanya.. "kamu tua , bagaimana kamu melakukannya ?"

si nenek (menyangka soalan yg ditnya itu bagaimana dia boleh memakan buah oren) lalu nenek menjawab : "oh senang je, aku hanya cabut gigi dan mula sedut smpai airnya kering ..."

moralnya : jangan la selalu menipu kesian nenek tu .. hahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Komuniti gempakZ. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^