| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Rabu, 14 Mac 2012

HUHU: Aku kena dera

Assalamualaikum..

Pagi ini baru sahaja kena dera. Ades. Bukan pe pun actually saya telah dipanggil untuk menghadiri temuduga untuk kelayakan cuti belajar Ijazah Doktor falsafah sebentar tadi. Yang buat saya agak tertekan ialah pihak terlibat memaklumkan kepada saya pada petang semalam. Sangatlah last minit.

So, tadi saya pergi mengadap Timbalan Naib Canselor Akademik beserta beberapa orang kanannya. Macam-macam la saya kena tanya and perlu saya defend. Huhuu.. But everything went smooth. Just saya dipaksa untuk menghadiri kursus bahasa Inggeris. Siap diorang warning nak monitor saya setiap hari. Ades.. macamlah saya ni kaki ponteng huhu..

Selain itu saya wajib ambil semula peperiksaan IELTS.. sabar je la.. Tapi since diorang nak bayar so saya OK je! haha.. so sekarang ni saya perlu study hard la.. hiu~

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search