| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Sabtu, 3 Mac 2012

HEHE: Sembang Petang Sabtu di Bulan Mac

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Akhir-akhir ini rasanya Mr.PiNGu semakin malas nak update blog. Mood tak sampai la. Lagipun agak buzy dengan pelbagai perkara. Sebenarnya hari-hari duk buka blog tetapi nak menulis rasa malas sangat. Apabila buka blog rasa berserabut sebab semua benda saya nak tulis. Now rasa nak tumpukan kepada sesuatu topik yang lebih spesifik.

Kalau ikutkan minat, macam-macam perkara saya minat. But paling minat sekali ialah berhubung Sains, kesihatan, hidupan (Tumbuhan & Tanaman & haiwan) dan makanan (Resepi & Masakan). Rasanya lepas-lepas ni nak tumpukan kepada topik ini sahaja.

Hope korang akan terus follow blog den yang tak seberapa ni yer. Sokongan daripada korang sangatlah den hargai. Thanx a lot! =)

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

2 ulasan:

Boni JLL3 berkata... |Reply|

follow tetap follow :)

Mr.PinGu berkata... |Reply|

@Boni JLL3

hehe thanx a lots.. aku pun follow blog ko bro.. haha.. lupa lak satu lg benda aku minat ialah berhubung muzik.. kita sama minat kan? hehe

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search