| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Isnin, 26 Mac 2012

HAHA: Mr. Bean bawa watak Hantu Pocong

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Mr. Bean a.k.a Rowan Atkinson akan bawa watak pocong? Kelakar bukan? Anda percaya atau tidak? Kalau tanya saya memang saya pun macam susah nak percaya. Maklumat ni pun saya dapat masa skodeng blog abang benashaari.com.

Katanya Indonesia yang selama ini memang popular dengan Filem Seramnya akan import Mr. Bean membawakan watak hantu pocong yang sangat popular di nusantara ni. Memang kelakar. Apakah motif mengundang Mr Bean mungkin sebagai tarikan khas untuk filem seram tersebut. Akan tetapilah kalau korang tengok muka Mr. bean macam kat bawah ni korang akan rasa seram ke tak? Aku rasa mungkin akan ada yang akan ketawa je.. hehe


ya atau tidak, sama-sama kita nantikan nanti. Hehe ~

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search