| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Khamis, 29 Mac 2012

HUHU: Bilalah Mr.PiNGu nak bertemu Jodoh..

Aku ni takde la sangat memikirkan isu kahwin. Sebab banyak kali dah tak jadi kawen. so dah malas nak pikir sangat. Tadi ternampak entry baru abg benashaari buat cerita pasal kandungan anaknya dalam perut isteri dah menjangkau minggu ke 39. Seronoknya dengar huhu. Maklumlah Mr.PiNGu memang suka budak kecil. huhu bilalah nak jadi ayah ni?

Masa buka akaun facebook beberapa hari lepas kakak saya ada post di family group. Katanya ayah melahirkan rasa risaunya atas anak terunanya yang belum lagi berkahwin ni. Haha.. kelakar juga. Depan saya tak ada pula dia bertanya akan hal ini. Lagipun saya belum berusia 30 tahun jadi takla kisah sangat. Abang saya pun berkahwin pada usia 30 tahun. By the way, Masih teringat kisah 2 tahun lepas Mr.PiNGu dah merancang nak bertunang tapi akhirnya terpaksa melupakan hasrat itu sebab my gril masa tu minta break. Nak buat camne orang dah tak sudi..

bagi Mr.PiNGu, biarlah jodoh tu ditentukan Tuhan. Kita merancang macamana pun kalau Tuhan tak tentukan lagi jodoh kita sampai maka tak sampailah. yang penting kita berusaha untuk mencari dan selain itu jangan lupa berdoa. Minta kepada-Nya agar kita dapat menjalani kehidupan berumahtangga dengan insan yang terbaik buat kita. Sekian sahaja celoteh petang ini.


^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

4 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search