| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Khamis, 29 Mac 2012

HUHU: Bilalah Mr.PiNGu nak bertemu Jodoh..

Aku ni takde la sangat memikirkan isu kahwin. Sebab banyak kali dah tak jadi kawen. so dah malas nak pikir sangat. Tadi ternampak entry baru abg benashaari buat cerita pasal kandungan anaknya dalam perut isteri dah menjangkau minggu ke 39. Seronoknya dengar huhu. Maklumlah Mr.PiNGu memang suka budak kecil. huhu bilalah nak jadi ayah ni?

Masa buka akaun facebook beberapa hari lepas kakak saya ada post di family group. Katanya ayah melahirkan rasa risaunya atas anak terunanya yang belum lagi berkahwin ni. Haha.. kelakar juga. Depan saya tak ada pula dia bertanya akan hal ini. Lagipun saya belum berusia 30 tahun jadi takla kisah sangat. Abang saya pun berkahwin pada usia 30 tahun. By the way, Masih teringat kisah 2 tahun lepas Mr.PiNGu dah merancang nak bertunang tapi akhirnya terpaksa melupakan hasrat itu sebab my gril masa tu minta break. Nak buat camne orang dah tak sudi..

bagi Mr.PiNGu, biarlah jodoh tu ditentukan Tuhan. Kita merancang macamana pun kalau Tuhan tak tentukan lagi jodoh kita sampai maka tak sampailah. yang penting kita berusaha untuk mencari dan selain itu jangan lupa berdoa. Minta kepada-Nya agar kita dapat menjalani kehidupan berumahtangga dengan insan yang terbaik buat kita. Sekian sahaja celoteh petang ini.


^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

4 ulasan:

Rakan Blog berkata... |Reply|

all the best ^___^ utk give away RM5K

share n ping kat >> Rakan Blog jugak yerk.....

Mr.PinGu berkata... |Reply|

@Rakan Blog

terima kasih atas jemputan.. sudah mendaftarkan diri

Papa-NtiQ berkata... |Reply|

Rileks Mr Pingu saya kawin umur 32....last dapat jugak anak 4 orang yg comel2 dan pandai2...yg penting berdoa dan bertawakkal dan jangan buat maksiat sebab frust tak kawin...hmmm macam ceramah kuliah perdana pulak....hmm nanti you singgah la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan....makan hehe...yg penting mesti hepi kan dan jangan pikir sangat pasal kawin2 nih hehe dan jangan lupa register follower yer maklum la blog baru nih sunyi je TQ TQ TQ

Mr.PinGu berkata... |Reply|

@Papa-NtiQ

Terima Kaqsih Papa-NtiQ atas perkongsian pengalaman dan nasihat anda. Hehe Alhamdulillah saya takde lah pulak frsut xkawen cari pompuan sana sini untuk wat bukan2.. masih teruna lg hehe.. Ok saya akan berkunjung ke blog saudara juga.. saya mmg suka makannnn =p

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search