| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Isnin, 26 Mac 2012

COOL: Samsung Galaxy Tab

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Zaman sekarang yang serba canggih ni dah ramai yang guna gadget yang hebat-hebat belaka. Salah satu gadget yang den dengki sket ialah galaxy tab nih. Ramai dah mampu pakai dan usung kesana-kemari. Tapi den hanya mampu melihat je. Tak mampu lagi nak beli. Rasanya harga dia dalam RM 1600 keatas. paling murah den nampak pun dalam RM 1400 tu pun perlu disertakan pakej kontrak 12 bulan atau 24 bulan daripada mana-mana syarikat telekomunikasi (maxis, digi, celcom dll).

Bestnya galaxy tab ni kalau dibandingkan dengan i-phone ialah saiznya yang besar sedikit justeru display lebih nampak puas la.Galaxy tab ni jugak boleh digunakan untuk buka file pdf, words dan sebagainya. nak surfing pun selesa. Ada budget lebih nak juga beli. tapi rasanya i-pad menjadi pilihan hati heehee.. Ni sedikan sedikit gambar galaxt tab untuk tatapan anda.




^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search