JoM! "LIKE"

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL ++

HAHA: Sijil nikah Rozita Che Wan dan Datuk K

Memang hebatlah penangan insan bernama Datuk Mohamad Khalid Jiwa atau lebih dikenali sebagai Datuk K kerana kehebatannya memiliki gadis dambaan seluruh jejaka Malaya. Betapa kecewanya jejaka di luar sana tatkala Datuk K berjaya memiliki Datuk Siti Nurhaliza yang menjadi kegilaan ramai itu. Tidak cukup dari itu beliau dikatakan telah menikahi aktress jelita popular, Rozita Che Wan.

Entah dari mana gosip ini timbul pun tak tahu. Tahniah kepada pencipta gosip kerana anda benar-benar telah berjaya membuat satu Malaysia gempar. Sama ada gosip ini benar atau tidak itu kita tak tahu. pada pendapat saya, gosip ini mungkin tidak benar sama sekali. Saya tak nampak alasan Datuk K perlu menikahi Rozita Che wan. Tak cukupkah dengan Datuk Siti Nurhaliza yang jelita itu?

Gosip ini pada pendapat saya telah memeningkan ketiga-tiga pihak iaitu Datuk K, Datuk Siti dan Rozita Che Wan sendiri. Mesti penat nak menjawab persoalan yang dikemukakan itu. Selain itu, Kakak kepada Datuk K iaitu Datin Zaiton Mohd. Jiwa telah menawarkan ganjaran RM100,000 kepada sesiapa yang berjaya menampilkan sijil asli pernikahan Datuk K dan Rozita Che Wan. Sangatlah lumayan tawaran tersebut. Tapi saya yakin bahawa Kakak Datuk K tidak mempercayai gosip tersebut justeru berani menawarkan hadiah yang cukup lumayan itu.

Kepada pihak yang digosip saya harap anda bersabar. Itulah asam garam dunia hiburan kan? Sabar sahajalah. Berani kerana benar =)