| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 23 Februari 2010

Duit Adsense... YahOooooo..


Sowi la kengkawan kalau gambo aku snap ni Nan Hadoo je.. maklumlah gune HP murah aku nie.. Pixel kecik. tp xpe.. yang penting mesej aku nak sampaikan disini.

Korang yang berada dalam dunia blogging ni mesti dah biasa dengar pasal google adsense. Pengiklanan yang boleh membuat duit. Aku join google adsense pun atas jemputan kawan-kawan cyber gak. thanx kepada mereka yang ajar aku tentang adsense.. walaupun aku mash lagi xtahu byk benda pasal adsense, namun begitu, pengetahuanku yang sedikit nie sudah menampakkan hasilnya.

Actually, gambar yang aku snap tu adalah wang dari google adsense yang aku terima. Tu adalah yang pertama sejak aku menggunakan adsense. setelah cukup 100 USD, automatically google adsense akan send payment. aku set payment aku menggunakan western Union money transfer. ternyata lebih mudah, berkesan dan selamat. Just copy maklumat diberi, kemudia n pegi bank dan isi borang western Union dan anda boleh dapat payment.

but, kene bawa satu keping salinan IC dan juga bawa IC Original anda ke bank ya!

Saya menggunakan CIMB bank.. rasanya bank2 lan spt maybank boleh juga menggunakan khidmat ni.. selamat mencuba. kalau tunggu send check kerumah lambat, then lom tentu sampai kalau tercicir di tengah jalan rugilah.. MmmmMm..

Aku cashkan amount sebanyak USD 103.35.. setelah diconvert ke Ringgit Malaysia aku dapat RM 347.70. jadilah kan.. hehe.. sekarang aku tengah kumpul adsense kali kedua. Kali ni adsense aku laju sket sbb blog and forum dah ramai pengunjung.

kepada anda semua, sila menggunakan adsense. tak rugi pun.. sikit-sikit lama-lama jadi bukit..

sekian sahaja laporan untuk hari ini =)



^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

2 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search